divendres, 4 de setembre del 2015

La Dolç Infern no afluixa i s'imposa al concurs de Juneda

Els de Lleida guanyen en les sardanes de lluïment i de punts lliures; l'Estol-Espígol d'Agramunt els segueixen a la segona posició 
Imatge del concurs / Font: Marc Rovira

COMUNICACIÓ | Sardalleida.org  
          
El 41è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma ha tornat a l'agenda sardanista aquest cap de setmana passat. La cita va ser a Juneda, que en el marc de la festa major, va tornar a organitzar el concurs, congregant una quinzena de colles, entre totes les categories, que van omplir la pista del Parc de l'Alegria en les 8 sardanes que va haver d'interpretar la cobla perquè totes poguessin demostrar el seu nivell.
 
Altra vegada, la colla Dolç Infern no va fallar i va imposar-se tant en la sardana de lluïment com en la de punts lliures. La colla d'Agramunt, Estol-Espígol però no abaixa el ritme i també en les dues categories s'ha mantingut al darrera dels de Lleida. Els van seguir la colla Verge del Miracle de Balaguer, la Fonts de Valldans de Ponts, els Jovencells de Cervera i la Sol Ixent de Vilanova de Bellpuig. La Brut Natura de les Borges Blanques, l'Alguairenca d'Alguaire i la Ferma de Ponent, van tancar la classificació. En les categories alevins, infantils i juvenils, les colles del Grup Sardanista Montserrat, Petits Dimoniets, Escarlata i Guspira, respectivament, s'han imposat a les seves contrincants.

El proper cap de setmana, els sardanistes de Ponent es veuran a les Borges Blanques i a Vilanova de Bellpuig. Precisament, a Vilanova, un dels atractius del concurs és que l'ANC del municipi organitza un 'assaig' de la via catalana que l'11 de setembre que es farà a la Meridiana i per això ha convidat a totes les colles a apuntar-se al ''punter'' vilanoví.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada