diumenge, 1 de juny del 2014

El sardanisme s'uneix al bon vi a Agramunt, en un dels concursos amb més assistència de públic

La colla Dolç Infern i l'Estol-Espígol empaten en la primera posició, mentre que els amfitrions també s'enduen els punts lliures

 

 
 
FSCLL / Servei de comunicació
Imatges: Marc Rovira
La 2a Mostra de Vins i Caves de Proximitat d'Agramunt va ser el marc ideal perquè els sardanistes de Ponent poguessin demostrar la seva vàlua. El tercer concurs de colles sardanistes del 40è Campionat de Colles Sardanistes va congregar grans i petits al voltant dels sardanistes, en una de les proves que més assistència de públic ha registrat. Tot i l'amenaça del temps, la pluja va donar una treva i la vetllada va poder ser d'allò més agradable.

D'entre les nou colles participants al concurs d'adults, la colla Dolç Infern i la colla Estol-Espígol van haver de compartir la primera posició. La colla Verge del MIracle, de Balaguer, i la Xalem, de Bellvís, van quedar tercers i quarts respectivament. La Font de Valldans de Ponts, els Jovencells de Cervera, i la Sol Ixent, de Vilanova de Bellpuig segueixen la classificació, que van tancar, també empatats, la Ferma de Ponent de Bellpuig i la Brut Natura de les Borges Blanques.

En punts lliures, l'Estol-Espígol van quedar primers, davant la Dolç Infern i la Guspira, del Grup Sardanista Montserrat. En categoria alevina, l'Esclat de Primavera, d'Almacelles, van superar els Dimoniets i els Petits Dimoniets, de Lleida. En la categoria infantil, els Estelats d'Agramunt van aconseguir la primera posició, seguits de l'Escarlata de Lleida, i els Demà Jovencells de Cervera. El categoria juvenil, la Guspira de Lleida, van endur-se el concurs, en ser l'única colla que participava.

Els Estelats, nova colla del Grup Sardanista Estol

El concurs d'Agramunt va servir per donar a conèixer el nom de la nova colla infantil del Grup Sardanista Estol, que s'ha batejat com a Estelats, després de dos anys de vida, i el segon any de competició en la categoria infantil.


Segona edició del Concurs de Fotografia Sardanista 2.0
Agramunt també va ser el  marc de la segona edició del Concurs de Fotografia Sardanista 2.0, que s'ha dut a terme amb a través d'Instagram i Twitter. Per aquest motiu, entre els sardanistes es van poder veure un bon grapat de càmeres de fotografiar i dispositius mòbils per penjar les imatges amb el hastag #sardalleida. Els participants tenen temps fins el dilluns 2 de juny per pujar les fotografies. Els guanyadors es donaran a conèixer al concurs d'Ivars d'Urgell del proper 8 de juny. El premi és un sopar per a 2 persones al Restaurant Blanc i Negre II d'Agramunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada